17/06/2021 17/06/2021 Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης προέβη στον διορισμό του π. Μιχαήλ Κουρεμέτη στη θέση του διευθυντή της Φοιτητικής Ζωής (Dean of Students) και του π. Χριστόφορου Φλεσόρα στη θέση του βοηθού. Οι διορισμοί αναμένεται να ισχύσουν από την 1η Αυγούστου. Τα δύο νέα υπαλληλικά στελέχη της διοίκησης της Σχολής θα...
17 Ιουνίου, 2021 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2021 - 13:19

Νέοι διορισμοί στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή Βοστώνης

Διαδώστε:
Νέοι διορισμοί στο Ελληνικό Κολέγιο και τη Θεολογική Σχολή Βοστώνης

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης προέβη στον διορισμό του π. Μιχαήλ Κουρεμέτη στη θέση του διευθυντή της Φοιτητικής Ζωής (Dean of Students) και του π. Χριστόφορου Φλεσόρα στη θέση του βοηθού. Οι διορισμοί αναμένεται να ισχύσουν από την 1η Αυγούστου.

Τα δύο νέα υπαλληλικά στελέχη της διοίκησης της Σχολής θα αντικαταστήσουν τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Παπαθανασίου, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του πριν από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο π. Μιχαήλ Κουρεμέτης υπηρετεί τα τελευταία χρόνια ως ιερατικός προϊστάμενος στην κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην πόλη Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, ενώ προηγουμένως ήταν προϊστάμενος στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος στην πόλη Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα.

Ο π. Χριστόφορος Φλεσόρας είναι ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αγίας Αννας στην πόλη Roseville στην Καλιφόρνια από έτος 2001. Υπογραμμίζεται στο ανακοινωθέν που εξέδωσε η προεδρία της Σχολής ότι ο π. Φλεσόρας θα παραμείνει στην κοινότητά του και θα επικοινωνεί με τη Σχολή μέσω ηλεκτρονικής δομής, ενώ θα την επισκέπτεται και κατά περιοδικά διαστήματα.

Υπογραμμίζεται στο ανακοινωθέν ότι «οι διευθυντές της φοιτητικής ζωής παίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο στην εκπλήρωση της αποστολής του ιδρύματος, όχι μόνο επιβλέποντας την ποιότητα ζωής για όλους τους φοιτητές, αλλά επίσης επιβλέποντας την ιερατική καλλιέργεια και μορφοποίηση των φοιτητών και τις Ιερές Ακολουθίες στο παρεκκλήσιο».

Αμφότεροι οι νεοδιορισθέντες διευθυντές της Φοιτητικής Ζωής π. Κουρεμέτης και π. Φλεσόρας είναι απόφοιτοι της Θεολογικής Σχολής και έχουν θητεύσει σε κοινότητες της Αρχιεπισκοπής.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων