11/09/2022 20/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διόρισε τον Αριστομένη «Μένιο» Παπαδημητρίου ως νέο διευθυντή του Αρχιεπισκοπικού Τμήματος Αρχείου και Κέντρου Πληροφόρησης την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής. Ο κ. Παπαδημητρίου διαδέχεται τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Μερκάντο, ο οποίος με την σειρά του διορίστηκε λέκτορας Κανονικού Δικαίου στο Ελληνικό Κολλέγιο και τη Θεολογική...
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 5:28

Νέος διευθυντής στο Τμήμα Αρχείου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Διαδώστε:
Νέος διευθυντής στο Τμήμα Αρχείου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διόρισε τον Αριστομένη «Μένιο» Παπαδημητρίου ως νέο διευθυντή του Αρχιεπισκοπικού Τμήματος Αρχείου και Κέντρου Πληροφόρησης την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

Ο κ. Παπαδημητρίου διαδέχεται τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Μερκάντο, ο οποίος με την σειρά του διορίστηκε λέκτορας Κανονικού Δικαίου στο Ελληνικό Κολλέγιο και τη Θεολογική Σχολή Τιμίου Σταυρού Βοστώνης.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση, o νέος διευθυντής φέρνει τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις ηγετικές του ικανότητες στη νέα του θέση. Η διδακτορική έρευνα του στο Πανεπιστήμιο Fordham επικεντρώνεται στη σύγχρονη εκκλησιαστική ιστορία και ιδιαίτερα στην παρουσία της Ορθοδοξίας στην Αμερική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων