14/10/2019 15/10/2019 Επίκαιρη περιοδεία και εξέταση των περιοχών στις Μπαχάμες, οι οποίες χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Dorian, έλαβε χώρα εκ μέρους του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου, ο οποίος συναντήθηκε τόσο με τον εκεί Πρωθυπουργό Peter Turnquest, όσο και με ορισμένους από όσους εργάζονται για την ανακατασκατευή των κατεστραμμένων σπιτιών. Σημειώνεται, ότι ακόμη και το νερό έχει γίνει...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2019 - 11:24

Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος στο κατεστραμμένο τοπίο του τυφώνα Dorian

Διαδώστε:
Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος στο κατεστραμμένο τοπίο του τυφώνα Dorian

Επίκαιρη περιοδεία και εξέταση των περιοχών στις Μπαχάμες, οι οποίες χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Dorian, έλαβε χώρα εκ μέρους του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου, ο οποίος συναντήθηκε τόσο με τον εκεί Πρωθυπουργό Peter Turnquest, όσο και με ορισμένους από όσους εργάζονται για την ανακατασκατευή των κατεστραμμένων σπιτιών. Σημειώνεται, ότι ακόμη και το νερό έχει γίνει ένα πολύτιμο προϊόν σε μερικά από τα νησιά, μετά τον τυφώνα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων