11/05/2020 11/05/2020 Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που εξελέγη στο Θρόνο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό ευγνωμονώντας τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όσο και το ποίμνιο της Αμερικής. “Ευγνωμονώ το Θεό και τη Μητέρα μας Εκκλησία για την εκλογή...
11 Μαΐου, 2020 - 17:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2020 - 17:48

Ο Αρχιεπ. Αμερικής για τον ένα χρόνο από την εκλογή του

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αμερικής για τον ένα χρόνο από την εκλογή του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που εξελέγη στο Θρόνο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό ευγνωμονώντας τόσο το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όσο και το ποίμνιο της Αμερικής.

“Ευγνωμονώ το Θεό και τη Μητέρα μας Εκκλησία για την εκλογή μου, πριν ένα ακριβώς χρόνο. Ευγνωμονώ και εσάς, το ποίμνιο της Αρχιεπισκοπής μας, για την πίστη και την αγάπη σας. Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία” γράφει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχιεπ. Ελπιδοφόρος: Ένας χρόνος στην Αμερική

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων