15/08/2022 16/08/2022 Με μηνύματα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κάνει μια σύντομη αναφορά στο χρονικό της επίσκεψης του στην Τραπεζούντα για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το συλλείτουργο με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά. Ο Σεβασμιώτατος χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, ως «μεγάλη ευλογία»...
15 Αυγούστου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 0:55

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Τραπεζούντα

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Τραπεζούντα

Με μηνύματα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κάνει μια σύντομη αναφορά στο χρονικό της επίσκεψης του στην Τραπεζούντα για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και το συλλείτουργο με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Ο Σεβασμιώτατος χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, ως «μεγάλη ευλογία» το γεγονός της εορτής του «Πάσχα του καλοκαιριού» στην πνευματική κοιτίδα του Πόντου μαζί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων