27/02/2021 27/02/2021 Στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το νοσηλευτικό προσωπικό, όντας στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, κάνει μνεία ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. “Αν και τα εμβόλια έχουν φτάσει, είμαστε ακόμη πολύ μακριά από το τέλος του κορωνοϊού. Οι νοσηλευτές δίνουν τόσα πολλά και συχνά καλούνται...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 17:38

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τις προσπάθειες των νοσηλευτών

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τις προσπάθειες των νοσηλευτών

Στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το νοσηλευτικό προσωπικό, όντας στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, κάνει μνεία ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Αν και τα εμβόλια έχουν φτάσει, είμαστε ακόμη πολύ μακριά από το τέλος του κορωνοϊού. Οι νοσηλευτές δίνουν τόσα πολλά και συχνά καλούνται να είναι τα τελευταία άτομα με τα οποία έρχονται σε επαφή οι θανόντες. Ας προσευχηθούμε για την δύναμη τους, καθώς συνεχίζουν να μας υπηρετούν με αφοσίωση και αξιοπρέπεια.”, αναφέρει ο Σεβασμιώτατος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχιεπισκοπή Αμερικής: $14.000 για τους πληγέντες του Τέξας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων