10/01/2020 10/01/2020 “Σήμερα γιορτάζουμε τον νεώτερο αδελφό του Αγ. Βασιλείου του Μεγάλου, τον Άγ. Γρηγόριο Νύσσης. Ενόσω ο μεγαλύτερος σπούδαζε την Ακαδημία του Πλάτωνος, ο νεώτερος σπούδαζε με την αγία αδελφή του Μακρίνα και εισερχόταν, μέσω αυτής, στο μυστήριο της πίστης” σημείωσε σήμερα με έμφαση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 18:13

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Άγιο Γρηγόριο Νύσσης

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον Άγιο Γρηγόριο Νύσσης

“Σήμερα γιορτάζουμε τον νεώτερο αδελφό του Αγ. Βασιλείου του Μεγάλου, τον Άγ. Γρηγόριο Νύσσης. Ενόσω ο μεγαλύτερος σπούδαζε την Ακαδημία του Πλάτωνος, ο νεώτερος σπούδαζε με την αγία αδελφή του Μακρίνα και εισερχόταν, μέσω αυτής, στο μυστήριο της πίστης” σημείωσε σήμερα με έμφαση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή τη σημερινή εορτή του αδελφού του Μεγάλου Βασιλείου, Αγίου Γεωργίου Νύσσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων