03/10/2021 03/10/2021 Την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης στο White Haven της Πενσυλβάνια επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, ημέρα που κανονικά εορτάζεται η Αγία Σκέπη με το νέο εορτολόγιο (στην Ελλάδα η ημερομηνία της εορτής έχει μετατεθεί στις 28 Οκτωβρίου). Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο...
03 Οκτωβρίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2021 - 16:06

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Αγία Σκέπη της Πενσυλβάνια

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην Αγία Σκέπη της Πενσυλβάνια

Την Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης στο White Haven της Πενσυλβάνια επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, ημέρα που κανονικά εορτάζεται η Αγία Σκέπη με το νέο εορτολόγιο (στην Ελλάδα η ημερομηνία της εορτής έχει μετατεθεί στις 28 Οκτωβρίου).

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ναζιανζού Αθηναγόρα και κληρικούς από τη γύρω περιοχή της Μονής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος έμεινε για το γεύμα, που του προσέφεραν η Γερόντισσα Ολυμπιάδα, Ηγουμένη της Μονής, και η λοιπή αδελφότητα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων