24/07/2021 26/07/2021 του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Στο πλαίσιο της πρώτης ποιμαντικής επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της πολιτείας Γιούτα των ΗΠΑ, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είχε συνάντηση με την Δήμαρχο της πόλης Έριν Μέντενχολ την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το σημαντικό ζήτημα της έλλειψης στέγης στην πόλη,...
24 Ιουλίου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2021 - 18:59

O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην δήμαρχο του Σολτ Λέικ Σίτι

Διαδώστε:
O Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στην δήμαρχο του Σολτ Λέικ Σίτι
  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Στο πλαίσιο της πρώτης ποιμαντικής επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της πολιτείας Γιούτα των ΗΠΑ, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είχε συνάντηση με την Δήμαρχο της πόλης Έριν Μέντενχολ την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το σημαντικό ζήτημα της έλλειψης στέγης στην πόλη, οι προσπάθειες αντιμετώπισης του προβλήματος που καταβάλλονται από την δημοτική αρχή, καθώς και οι τρόποι συμβολής και στήριξης των Ελληνορθόδοξων κοινοτήτων της περιοχής σε αυτές τις προσπάθειες.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη την Δήμαρχο για την οργάνωση δενδροφυτεύσεων στην πόλη και υποσχέθηκε να επιστρέψει το 2022 για να συνεισφέρει σε αυτήν την πρωτοβουλία μαζί με τις Ελληνορθόδοξες κοινότητες του Σολτ Λέικ Σίτι.

Από την πλευρά της, η κα. Μέντενχολ μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για το πλούσιο ποιμαντικό έργο του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, αποδέχτηκε με χαρά την προσφορά του για την συμμετοχή στην πρωτοβουλία της δενδροφύτευσης και παρουσίασε στον Σεβασμιώτατο την νέα σημαία-σύμβολο της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων