26/07/2019 26/07/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα εκπροσωπήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και θα προστεί της πανηγύρεως της Πατριαρχικής Μονής Οσίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια. Το εσπέρας του Σαββάτου 27 Ιουλίου στις 7 η ώρα ο Αρχιεπίσκοπος θα χοροστατήσει στον Μέγα Εσπερινό, ενώ την Κυριακή 28 του μηνός θα προστεί κατά τη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της...
26 Ιουλίου, 2019 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2019 - 10:32

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα προστεί στην πανήγυρη της Μονής Χρυσοβαλάντου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα προστεί στην πανήγυρη της Μονής Χρυσοβαλάντου

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα εκπροσωπήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και θα προστεί της πανηγύρεως της Πατριαρχικής Μονής Οσίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια.

Το εσπέρας του Σαββάτου 27 Ιουλίου στις 7 η ώρα ο Αρχιεπίσκοπος θα χοροστατήσει στον Μέγα Εσπερινό, ενώ την Κυριακή 28 του μηνός θα προστεί κατά τη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτανεία. Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής θα λειτουργήσει και το καθιερωμένο Ελληνικό Φεστιβάλ.

Το εσπέρας της Τετάρτης 24 Ιουλίου τελέσθηκε Εσπερινός και το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τον Επίσκοπο Ευκαρπίας Ιερόθεο, Ηγούμενο της Μονής Χρυσοβαλάντου.

Επίσης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 – Εορτή της Αγίας Παρασκευής θα προστεί της Θείας Λειτουργίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην πόλη Greenlawn της Nέας Yόρκης.

Ο Ορθρος θα αρχίσει στις 8:30 π.μ. και η Θεία Λειτουργία στις 9:45. Στις 1:30 μ.μ. θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει η κοινότητα της Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση του Ταμείου του Ναού Αγίου Νικολάου στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης στο The Larkfield, East Northport, NY.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, στις 8:30 π.μ., Ορθρος – 9:45 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Mattituck, NY.

Τη Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 ο Αρχιεπίσκοπος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Αγίου Αντωνίου στην πόλη Florence της Αριζόνας.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 – Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, 7:00 μ.μ., Μέγας Παρακλητικός Κανών στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος, στην πόλη Phoenix της Αριζόνας.

 

πηγή:https://www.ekirikas.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων