17/11/2018 08/02/2019 Η επέτειος των 60 χρόνων από την ίδρυσή  του πρώτου  Ελληνορθόδοξου γηροκομείου που λειτούργησε στην Αμερική εορτάσθηκε  στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης παρουσία του Επισκόπου Φασιανής και Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ.Αντωνίου. Στο ξεκίνημα ενός συναρπαστικού κεφαλαίου στην ιστορία του, όπως επισήμανε και ο διευθυντής του, Επίσκοπος Φασιανής και Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής...
17 Νοεμβρίου, 2018 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2019 - 21:24

Ο Οίκος Ευγηρίας της Αρχ.Αμερικής γιόρτασε 60 χρόνια λειτουργίας

Διαδώστε:
Ο Οίκος Ευγηρίας της Αρχ.Αμερικής γιόρτασε 60 χρόνια λειτουργίας

Η επέτειος των 60 χρόνων από την ίδρυσή  του πρώτου  Ελληνορθόδοξου γηροκομείου που λειτούργησε στην Αμερική εορτάσθηκε  στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης παρουσία του Επισκόπου Φασιανής και Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ.Αντωνίου.

Στο ξεκίνημα ενός συναρπαστικού κεφαλαίου στην ιστορία του, όπως επισήμανε και ο διευθυντής του, Επίσκοπος Φασιανής και Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής κ.Αντώνιος, βρίσκει τον Οίκο Ευγηρίας “Αγιος Μιχαήλ” ο εορτασμός φέτος των 60 χρόνων από την ίδρυσή του.

Η επέτειος γιορτάστηκε στο ετήσιο δείπνο των ονομαστηρίων του πρώτου Ελληνορθόδοξου γηροκομείου που λειτούργησε στην Αμερική την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης και στη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκε το βραβείο “Αρχάγγελος Μιχαήλ” στην Γενική Εισαγγελέα της κομητείας του Νάσο στο Λονγκ Άϊλαντ, Μαγδαληνή (Μάντλιν) Σίγκα.

Ο Επίσκοπος Αντώνιος βοηθούμενος από τον π. Ιωάννη Λαρδά, προϊστάμενο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Πορτ Ουάσινγκτον και πρόεδρο του Συνδέσμου των Ιερέων της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, ανέπεμψε την εναρκτήρια προσευχή και μετέφερε στους συνδαιτυμόνες τις ευχές και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου, ο οποίος για πρώτη φορά δεν παρέστη στην εκδήλωση, καθώς επέστρεφε την ώρα εκείνη από το Χιούστον του Τέξας όπου προέστη των εορτασμών για τα 100 χρόνια της τοπικής κοινότητας του Ευαγγελισμού.

Πηγή: Greek News/ της Ρεβέκκας Παπαδοπούλου/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων