11/01/2021 11/01/2021 Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος επισκέφτηκε την πανηγυρίζουσα κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Μανχάταν, την Κυριακή μετά τα Φώτα. Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Γρηγοριάδης καθώς και μέλη του κοινοτικού συμβουλίου και της κοινότητας τα οποία συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 17:27

Στη Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη στο Μανχάταν ο Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Στη Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη στο Μανχάταν ο Αρχιεπ. Αμερικής

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος επισκέφτηκε την πανηγυρίζουσα κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Μανχάταν, την Κυριακή μετά τα Φώτα.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του ναού Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Γρηγοριάδης καθώς και μέλη του κοινοτικού συμβουλίου και της κοινότητας τα οποία συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας.

Στην ομιλία του ο Αρχιεπισκοπος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο της κοινότητας του Αγίου Ιωάννη, υπογραμμίζοντας πως: “τούτη η όμορφη κοινότητα του Αγίου Ιωάννη είναι ένα αληθινό παράδειγμα ταπείνωσης του προστάτη σας αγίου και σας συγχαίρω για την αφοσίωση σας στην αποστολή της Εκκλησίας και της Ιεράς μας Αρχιεπισκοπής”.

Πληροφορίες – φωτογραφία: Εθνικός Κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων