17/08/2021 17/08/2021 Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αρχιεπισκοπή ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στο εξωτερικό μέχρι την Αρχή της Ινδίκτου (1 Σεπτεμβρίου) ενώ θα συμμετέχει και στη Σύναξη των Ιεραρχών του Οικουμενικού Θρόνου την οποία...
17 Αυγούστου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2021 - 13:03

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μεταβαίνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αρχιεπισκοπή ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στο εξωτερικό μέχρι την Αρχή της Ινδίκτου (1 Σεπτεμβρίου) ενώ θα συμμετέχει και στη Σύναξη των Ιεραρχών του Οικουμενικού Θρόνου την οποία συγκαλεί ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από τη 1 έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Με την επιστροφή του, ο Αρχιεπίσκοπος προεξάρχη στις εορταστικές εορταστικές εκδηλώσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ενώ θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ελληνικό Κολλέγιο Τίμιος Σταυρός της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης για την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Στη συνέχεια θα προεδρεύσει της Επαρχιακής Συνόδου. Επιπλέον, ο Σεβασμιώτατος θα συνεχίσει τις προετοιμασίες για την προσεχή Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον Οκτώβριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων