24/09/2022 24/09/2022 Συνάντηση με τον πρώην Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα και νέο Υφυπουργό για θέματα ενεργειακών πόρων Τζέφρι Πάιατ είχε στη Νέα Υόρκη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πάιατ για το έργο και τη...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 10:27

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Τζέφρι Πάιατ

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής με τον Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση με τον πρώην Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα και νέο Υφυπουργό για θέματα ενεργειακών πόρων Τζέφρι Πάιατ είχε στη Νέα Υόρκη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πάιατ για το έργο και τη μακρόχρονη υποστήριξη του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

«Ήταν χαρά μου να συναντηθώ ξανά, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη, με τον Τζέφρι Πάιατ, πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, έναν αγαπητό φίλο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου και νέο Υφυπουργό για θέματα ενεργειακών πόρων. Είμαι ευγνώμων που έχουμε αυτόν τον δημόσιο λειτουργό σε αυτόν τον ρόλο αυτή την κρίσιμη στιγμή», αναφέρει ο Σεβασμιώτατος σε σχετικό μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων