25/09/2021 27/09/2021 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Η συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου 20 λεπτά, πραγματοποιήθηκε στην οικία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη. Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «αυτό...
25 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:22
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 11:23

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής-Νίκου Αναστασιάδη

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αμερικής-Νίκου Αναστασιάδη

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο είχε στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε περίπου 20 λεπτά, πραγματοποιήθηκε στην οικία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού. Συνεπώς, μετά τις επεξηγήσεις, αν θέλετε, την απολογία του Σεβασμιότατου, θεωρώ ότι το θέμα έληξε».

 

Η δήλωση του Πρoέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη:

Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ

 

Απόσπασμα από την συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη:

Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ

 

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με σημερινή ανάρτηση (25/9) του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει την ικανοποίηση του για τις συναντήσεις που είχε τόσο με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, τονίζοντας παράλληλα την επανεπιβεβαίωση της ενότητας Εκκλησίας και Ελληνισμού.

«Χαίρομαι που συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας @kmitsotakis
και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας @anastasiadescy, για να επανεπιβεβαιώσουμε την ενότητα Εκκλησίας και Ελληνισμού, στην Ελλάδα, την Κύπρο, και σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Σεβασμιώτατος στο μήνυμα του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων