29/10/2022 29/10/2022 Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε την Πέμπτη τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ανήμερα της Εθνικής Επετείου ο Έλληνας Υπουργός βρέθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 9:17

Νέα Υόρκη: Συνάντηση Νότη Μηταράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Διαδώστε:
Νέα Υόρκη: Συνάντηση Νότη Μηταράκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο κ. Μηταράκης επισκέφθηκε την Πέμπτη τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ανήμερα της Εθνικής Επετείου ο Έλληνας Υπουργός βρέθηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Flushing της Νέας Υόρκης για τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου.

Στη δοξολογία στον Άγιο Νικόλαο όπου και λειτουργεί και ελληνικό σχολείο, χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος. Στην συνέχεια ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με ομογενείς ενώ παρευρέθηκε και σε γεύμα που παρατέθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων