09/10/2021 09/10/2021 Στις 19 και 20 Οκτωβρίου, η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Ελληνικού Κολλεγίου Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενήσει ένα συνέδριο με τίτλο: “Reflections on the Beloved Elder in America: Gerasimos Papadopoulos”. Ο μακαριστός Επίσκοπος Αβύδου Γεράσιμος, ο οποίος εκτιμήθηκε πολύ για τα γραπτά του και αγαπήθηκε πολύ για την ευσέβεια και ταπεινότητα του, δίδαξε στη Θεολογική Σχολή...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2021 - 19:43

Συνέδριο στη Θεολογική Σχολή Βοστώνης για τον Mακαριστό Αβύδου Γεράσιμο

Διαδώστε:
Συνέδριο στη Θεολογική Σχολή Βοστώνης για τον Mακαριστό Αβύδου Γεράσιμο

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου, η Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Ελληνικού Κολλεγίου Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενήσει ένα συνέδριο με τίτλο: “Reflections on the Beloved Elder in America: Gerasimos Papadopoulos”.

Ο μακαριστός Επίσκοπος Αβύδου Γεράσιμος, ο οποίος εκτιμήθηκε πολύ για τα γραπτά του και αγαπήθηκε πολύ για την ευσέβεια και ταπεινότητα του, δίδαξε στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης για πολλά χρόνια μέχρι την ημέρα του θανάτου του το 1995, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος. Ο Επίσκοπος Αβύδου κυρός Γεράσιμος θάφτηκε πίσω από το Παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, κοντά στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, όπου θα αναφερθεί τις διαφορετικές πτυχές της ζωής και του έργου του μακαριστού Επισκόπου Αβύδου κυρού Γερασίμου, ενώ θα παρουσιάσει την πρεμιέρα της ταινίας ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του.

Στις 19 και 20 Οκτωβρίου, η Ελληνική Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Ελληνικού Κολλεγίου Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενήσει ένα συνέδριο με τίτλο Reflections on the Beloved Elder in America: Gerasimos Papadopoulos. Ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Γεράσιμος της ευλογημένης μνήμης εκτιμήθηκε πολύ για τα γραπτά του και αγαπήθηκε πολύ για τις προσωπικές του ιδιότητες βαθιάς ευσέβειας και ταπεινότητας. Δίδαξε και διέμενε στο HCHC για πολλά χρόνια μέχρι το θάνατό του το 1995, κατάλληλα στη γιορτή του Αγίου Πνεύματος. Ο Σεβασμιώτατος θάφτηκε πίσω από το Παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, κοντά στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαλιώτη, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο.

Το συνέδριο θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στον ιστότοπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων