26/01/2022 26/01/2022 Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση για την εμβολιαστική κάλυψη κατά τη Covid-19. Όπως σημειώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σκοπός δεν είναι μόνο ο εμβολιασμός των ενοριτών της Ελληνορθόδοξης κοινότητας αλλά του ευρύτερου κοινωνικού...
26 Ιανουαρίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2022 - 9:50

Συνεργασία Αρχιεπισκοπής Αμερικής με το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Συνεργασία Αρχιεπισκοπής Αμερικής με το Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προκειμένου να διευκολύνει την πρόσβαση για την εμβολιαστική κάλυψη κατά τη Covid-19.

Όπως σημειώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος σκοπός δεν είναι μόνο ο εμβολιασμός των ενοριτών της Ελληνορθόδοξης κοινότητας αλλά του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. “Οι ενορίες μας είναι χώροι για το κοινό καλό, όπου μπορούμε να συγκεντρωθούμε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να φροντίσουμε για την υγεία ολόκληρου του ανθρώπου, ψυχής και σώματος. Σε αυτή την πανδημία, ο εμβολιασμός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κρατήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ασφαλή, ειδικά τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αυτούς που είναι πιο ευάλωτοι στον ιό Covid-19”.

Ήδη λειτουργούν στη Νέα Υόρκη πέντε ενορίες στις πραγματοποιούνται εμβολιασμοί. Ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε σε αυτή του Τιμίου Προδρόμου όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει τους εμβολιασμούς και διενεργεί τα τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού, ενώ είχε και συζήτηση με τους επικεφαλής του προγράμματος.

“Συζητήσαμε πώς διαφορετικές θρησκευτικές κοινότητες μπορούν να συνεργαστούν και να χρησιμοποιήσουν καλύτερα τους χώρους και τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να στηρίζουμε και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον σε περιόδους αβεβαιότητας”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων