23/11/2020 23/11/2020 Με επιστολή του προς την κοινότητα του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού (HVHC),  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής,  ο Πρόεδρός του Γιώργος Μ. Καντονής ανακοίνωσε ότι, εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η Σχολή δεν θα ανοίξει ξανά για το εαρινό εξάμηνο και όλα τα μαθήματα θα συνεχίσουν να διδάσκονται από απόσταση. Στην επιστολή του είχε αναφέρει ότι η...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 11:33

Συνεχίζονται εξ αποστάσεως τα μαθήματα στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού

Διαδώστε:
Συνεχίζονται εξ αποστάσεως τα μαθήματα στο Κολλέγιο του Τιμίου Σταυρού

Με επιστολή του προς την κοινότητα του Ελληνικού Κολλεγίου του Τιμίου Σταυρού (HVHC),  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής,  ο Πρόεδρός του Γιώργος Μ. Καντονής ανακοίνωσε ότι, εν μέσω της πανδημίας COVID-19, η Σχολή δεν θα ανοίξει ξανά για το εαρινό εξάμηνο και όλα τα μαθήματα θα συνεχίσουν να διδάσκονται από απόσταση.

Στην επιστολή του είχε αναφέρει ότι η διοίκηση του HCHC ευελπιστούσε ότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την δια ζώσης διδασκαλία  το επόμενο εξάμηνο, ωστόσο κρίθηκε ότι “το άνοιγμα εκ νέου τον Ιανουάριο θα ήταν πρόωρο και παράλογο, δεδομένης της ανησυχητικής αύξησης των κρουσμάτων COVID στη Μασαχουσέτη και σε ολόκληρη τη χώρα, με την πιθανότητα να επιδεινωθεί η κατάσταση”.

“Η ύψιστη προτεραιότητά μας πρέπει πάντα να είναι να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων όσων συνδέονται με το Hellenic College Holy Cross. Επομένως, δεν έχουμε αλλη επιλογή παρά να συνεχίσουμε να διεξάγουμε όλα τα μαθήματα εξ αποστάσεως έως το επόμενο εξάμηνο.” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων