08/07/2022 08/07/2022 Στην κατάμεστη ανατολική αίθουσα του Λευκού Οίκου ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τίμησε τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο ενώπιον της αντιπροέδρου, του υπουργικού συμβούλιου και σημαντικών μελών του Κογκρέσου. Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος βαθιά συγκινημένος μίλησε για την ύψιστη αυτή τιμή και αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο πρόεδρος. «Όταν με αγκάλιασε και όταν έβαλε γύρω μου...
08 Ιουλίου, 2022 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 18:58

Τι ψιθύρισε ο Τζο Μπάιντεν στον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο

Διαδώστε:
Τι ψιθύρισε ο Τζο Μπάιντεν στον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο

Στην κατάμεστη ανατολική αίθουσα του Λευκού Οίκου ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τίμησε τον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο ενώπιον της αντιπροέδρου, του υπουργικού συμβούλιου και σημαντικών μελών του Κογκρέσου. Ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος βαθιά συγκινημένος μίλησε για την ύψιστη αυτή τιμή και αποκάλυψε τι του ψιθύρισε ο πρόεδρος.

«Όταν με αγκάλιασε και όταν έβαλε γύρω μου αυτό το πολύτιμο μετάλλιο, που είμαι ανάξιος για αυτό το μετάλλιο, μου είπε: “σ’ αγαπώ, αγαπώ την οικογένειά σου, αγαπάς τα παιδιά μου, και μου λέει: “εγώ είμαι περήφανος που είμαι Μπαϊντανάπουλος“. Και χάρηκα διότι ο άνθρωπος δείχνει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και για την ομογένεια της Αμερικής» δήλωσε ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος στην ertnews.

Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Στον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο το μετάλλιο της Ελευθερίας

Πηγή: ERTNEWS (συντακτική ομάδα ert.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων