05/07/2019 05/07/2019 “Μεγάλωσα σε ένα έθνος που δεν αναγνωρίζει τη θρησκευτική ελευθερία” δήλωσε με μήνυμά του στο Facebook, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας (4η Ιουλίου) στις ΗΠΑ, αναφερόμενος στην Τουρκία: “Ως Χριστιανοί, η ελευθερία μας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για χαλαρότητα. Την 4η Ιουλίου, αυτή τη μεγάλη ημέρα της ελευθερίας και...
05 Ιουλίου, 2019 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2019 - 10:02

Το μήνυμα του Αρχιεπ. Αμερικής για την 4η Ιουλίου

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Αρχιεπ. Αμερικής για την 4η Ιουλίου

“Μεγάλωσα σε ένα έθνος που δεν αναγνωρίζει τη θρησκευτική ελευθερία” δήλωσε με μήνυμά του στο Facebook, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, με αφορμή την Ημέρα Ανεξαρτησίας (4η Ιουλίου) στις ΗΠΑ, αναφερόμενος στην Τουρκία:

“Ως Χριστιανοί, η ελευθερία μας δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για χαλαρότητα. Την 4η Ιουλίου, αυτή τη μεγάλη ημέρα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας στην Αμερική, ας είμαστε ευγνώμονες, ενώ παράλληλα να θυμόμαστε τη δεινή κατάσταση του Οικουμενικού Πατριαρχείου μας, του Παναγιώτατου Πατριάρχη Βαρθολομαίου, και του καθενός χωρίς ελευθερία””.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων