18/07/2021 19/07/2021 Καθώς το εξωτερικό του Ελληνορθοδόξου Ναού του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν σύντομα θα ολοκληρωθεί, εκπληκτική πρόοδος σημειώνεται και στο εσωτερικό του ιερού ναού. Νέες εικόνες έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα με τον Ελληνισμό της Αμερικής να αδημονεί για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα αποτελέσει ένα σύγχρονο, εκ νέου ελληνορθόξο προσκύνημα μέσα στον πυρήνα της...
18 Ιουλίου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2021 - 8:22

Το νέο πρόσωπο του Αγίου Νικολάου στην καρδιά της Νέας Υόρκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαδώστε:
Το νέο πρόσωπο του Αγίου Νικολάου στην καρδιά της Νέας Υόρκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καθώς το εξωτερικό του Ελληνορθοδόξου Ναού του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν σύντομα θα ολοκληρωθεί, εκπληκτική πρόοδος σημειώνεται και στο εσωτερικό του ιερού ναού. Νέες εικόνες έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα με τον Ελληνισμό της Αμερικής να αδημονεί για την ολοκλήρωση του έργου, το οποίο θα αποτελέσει ένα σύγχρονο, εκ νέου ελληνορθόξο προσκύνημα μέσα στον πυρήνα της καρδιάς της Νέας Υόρκης.

Είναι γνωστό ότι ο Ιερός Ναός είχε καταστραφεί κατά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων στο Σημείο “Μηδέν” την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

 

 

 

 

Οι εργασίες στο εσωτερικό και ειδικότερα επί του Ιερού Βήματος του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (World Trade Center) προοδεύουν, όπως μαρτυρούν τα παρακάτω επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Live Webcam of the Saint Nicholas Greek Orthodox Church and National Shrine Construction Site

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων