10/04/2021 10/04/2021 Με ένα συγκινητικό μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είπε το δικό του “αντίο” στον Νίκο Μαγγίνα, φωτογράφο επί σειρά ετών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στενό συνεργάτη του Παναγιωτάτου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα, Σάββατο 10 Απριλίου 2021, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του στην Μητέρα Εκκλησία. “Έφυγες νωρίς...
10 Απριλίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 22:12

Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τον Νίκο Μαγγίνα

Διαδώστε:
Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής για τον Νίκο Μαγγίνα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος είπε το δικό του “αντίο” στον Νίκο Μαγγίνα, φωτογράφο επί σειρά ετών του Οικουμενικού Πατριαρχείου και στενό συνεργάτη του Παναγιωτάτου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος εκοιμήθη σήμερα, Σάββατο 10 Απριλίου 2021, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά του στην Μητέρα Εκκλησία.

“Έφυγες νωρίς Νίκο, μα δεν μπόρεσες να φύγεις από την αγαπημένη μας Πόλη και το Φανάρι, ούτε από τον Πατριάρχη μας. Τους υπηρέτησες όλους με υποδειγματική, έμπρακτη, θυσιαστική αφοσίωση. Αιωνία η μνήμη και το παράδειγμά σου. Ο φακός σου έσβησε, η ματιά σου όμως είναι ζωντανή.”, αναφέρει το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων