22/05/2019 22/05/2019 ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Προεξάρχοντος του Επισκόπου Μηδείας, κ. Αποστόλου, βοηθούμενου από πλειάδα ιερέων, τελέστηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου Αρχιερατικός Εσπερινός στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον κατάμεστο εορτάζοντα Καθεδρικό Ναό του Μπρούκλιν. Τον Επίσκοπο, κ. Απόστολο, υποδέχθηκαν στην είσοδο της εκκλησίας μαθητές του Ελληνικού σχολείου της κοινότητας «Αργύριος Φάντης», προσφέροντάς του μία ανθοδέσμη. ΦΩΤΟ: Εθνικός...
22 Μαΐου, 2019 - 16:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 16:57

Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καθεδρικό Ναό του Μπρούκλιν

Διαδώστε:
Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Καθεδρικό Ναό του Μπρούκλιν

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ. Προεξάρχοντος του Επισκόπου Μηδείας, κ. Αποστόλου, βοηθούμενου από πλειάδα ιερέων, τελέστηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου Αρχιερατικός Εσπερινός στη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον κατάμεστο εορτάζοντα Καθεδρικό Ναό του Μπρούκλιν.

Τον Επίσκοπο, κ. Απόστολο, υποδέχθηκαν στην είσοδο της εκκλησίας μαθητές του Ελληνικού σχολείου της κοινότητας «Αργύριος Φάντης», προσφέροντάς του μία ανθοδέσμη.

ΦΩΤΟ: Εθνικός Κήρυξ/Μιχάλης Κακιάς: Ο Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος με τον ιερατικό προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού, π. Ευαγόρα Κωνσταντινίδη, τον πρόεδρο του εκκλησιαστικού συμβουλίου, Χαράλαμπο Παλουμπή και μαθητές του Ελληνικού σχολείου της κοινότητας «Αργύριος Φάντης».

 

ΠΗΓΗ: Του Μιχάλη Κακιά – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων