21/04/2021 21/04/2021 Επίσκεψη στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στο Γκάρισον της Νέας Υόρκης, η οποία λειτουργεί ως Παιδική Στέγη και απογευματινό Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Τρίτη 20 Απριλίου 2021. Κατά την επίσκεψη του, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του κυρού Μιχαήλ, ο τάφος του οποίου βρίσκεται...
21 Απριλίου, 2021 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 11:34

Tρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του κυρού Μιχαήλ τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Tρισάγιο στον τάφο του προκατόχου του κυρού Μιχαήλ τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Επίσκεψη στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στο Γκάρισον της Νέας Υόρκης, η οποία λειτουργεί ως Παιδική Στέγη και απογευματινό Δημοτικό Σχολείο, πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Τρίτη 20 Απριλίου 2021.

Κατά την επίσκεψη του, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού προκατόχου του κυρού Μιχαήλ, ο τάφος του οποίου βρίσκεται στον περίβολο χώρο της Ακαδημίας, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τους κληρικούς του ιδρύματος.

 

 

Επίσης, την ίδια μέρα, ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε την δικαστή Κάρμεν Βικτώρια Σεντ Τζωρτζ στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων