06/06/2021 06/06/2021 Τελέστηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής στη Βοστώνη, η εις Eπίσκοπον χειροτονία του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Αθηναγόρα Ζηλιασκόπουλου, νεοεκλεγέντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νανζιανζού εκ της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο Επίσκοπος κ. Αθηναγόρας...
06 Ιουνίου, 2021 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2021 - 23:59

Χειροτονία του Επισκόπου Ναζιανζού στη Βοστώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Χειροτονία του Επισκόπου Ναζιανζού στη Βοστώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέστηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής στη Βοστώνη, η εις Eπίσκοπον χειροτονία του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Αθηναγόρα Ζηλιασκόπουλου, νεοεκλεγέντος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Νανζιανζού εκ της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Επίσκοπος κ. Αθηναγόρας θα συνεχίσει την διακονία του στην Αμερική ως Αρχιγραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου καθώς και στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού.

Μετά το πέρας της χειροτονίας, ακολούθησε δεξίωση στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο παρουσία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, του χειροτονημένου Επισκόπου Ναζιανζού κ. Αθηναγόρα και του Γεωργίου Καντώνη, Προέδρου του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων