09/12/2021 17/12/2021 Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, η Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη υλοποίησε χριστουγεννιάτικη δράση με σκοπό τη συγκέντρωση καινούργιων παιχνιδιών και τη δωρεά τους στο Νοσοκομείο Παίδων της πρωτεύουσας της Δυτικής Αυστραλίας. Συνολικά 182 παιχνίδια προσφέρθηκαν από τα παιδιά και τις οικογένειες της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2021 - 0:24

182 παιχνίδια για παιδιά συγκέντρωσε Ενορία στην Πέρθη

Διαδώστε:
182 παιχνίδια για παιδιά συγκέντρωσε Ενορία στην Πέρθη

Με την ευλογία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπιδίου, η Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πέρθη υλοποίησε χριστουγεννιάτικη δράση με σκοπό τη συγκέντρωση καινούργιων παιχνιδιών και τη δωρεά τους στο Νοσοκομείο Παίδων της πρωτεύουσας της Δυτικής Αυστραλίας.

Συνολικά 182 παιχνίδια προσφέρθηκαν από τα παιδιά και τις οικογένειες της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, μαζί με μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και Καθηγητές του Κατηχητικού Σχολείου, μετέφεραν τα παιχνίδια στο Νοσοκομείο Παίδων.

Ο π. Ελευθέριος και οι εκπρόσωποι της Ενορίας έγιναν δεκτοί με μεγάλη χαρά από το εθελοντικό προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο εργάζεται σκληρά για να φροντίσει τις οικογένειες των νοσηλευόμενων παιδιών.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 450 εθελοντές οι οποίοι διασφαλίζουν ότι τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα βιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση και στιγμές ευτυχίας στις δύσκολες στιγμές της παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων, μπορεί να υπάρχουν και 150 παιδιά που πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη, ενώ πάνω από 800 καταφεύγουν εκεί εξωτερικοί ασθενείς για ιατρικά ραντεβού.

Τα παιχνίδια που δώρισε η Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τοποθετηθούν σε συσκευασίες χριστουγεννιάτικου δώρου και θα προσφερθούν στα παιδιά τις επόμενες μέρες.

Το εθελοντικό προσωπικό του νοσοκομείου εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στους εκπροσώπους της Ενορίας για τη γενναιόδωρη υποστήριξη της προσπάθειάς του.

Πηγή: Tο Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων