23/02/2019 23/02/2019   Με συμμετοχή Κληρικών και λαϊκών της Αδελαίδας, εορτάστηκαν τα 40 χρόνια διακονίας και προσφοράς του Κέντρου Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας «Η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία». Η εκδήλωση άρχισε με προσφώνηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ Νικάνδρου. Τίμησαν την εκδήλωση ο Κυβερνήτης Νοτίου Αυστραλία His Excellency The Hon Hieu Van Le AC, ο εντιμότατος...
23 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:48

40 Χρόνια Κέντρου Προνοίας της Ιεράς Αρχ. Αυστραλίας «Η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία»

Διαδώστε:
40 Χρόνια Κέντρου Προνοίας της Ιεράς Αρχ. Αυστραλίας «Η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία»
  Με συμμετοχή Κληρικών και λαϊκών της Αδελαίδας, εορτάστηκαν τα 40 χρόνια διακονίας και προσφοράς του Κέντρου Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας «Η Αγία Φιλοθέη η Αθηναία». Η εκδήλωση άρχισε με προσφώνηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ Νικάνδρου. Τίμησαν την εκδήλωση ο Κυβερνήτης Νοτίου Αυστραλία His Excellency The Hon Hieu Van Le AC, ο εντιμότατος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος κ. Γεώργιος Ψιάχας, ο Δήμαρχος του West Torrens His Worship Michael Coxon και Έλληνες βουλευτές. Ο Επίσκοπος εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. κ Στυλιανού, μετέφερε τα συγχαρητήρια και ευχές στον Δρ. Μιχάλη Οικονόμου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων