14/03/2023 14/03/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Τρίτη, 7 Μαρτίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων – του έτους 2023 – του παραρτήματος Αδελαΐδος της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής. Στον Αγιασμό συμπροσευχήθηκαν όλοι οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό της Σχολής. Ο Αγιασμός τελέστηκε...
14 Μαρτίου, 2023 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2023 - 15:41

Αδελαΐδα: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
Αδελαΐδα: Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Τρίτη, 7 Μαρτίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων – του έτους 2023 – του παραρτήματος Αδελαΐδος της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής.

Στον Αγιασμό συμπροσευχήθηκαν όλοι οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό της Σχολής. Ο Αγιασμός τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου, στους χώρους της οποίας λειτουργεί η Σχολή.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης μετέφερε στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου και, απευθυνόμενος στους μαθητές, τόνισε τη δύναμη της ψαλμωδίας στην αντιμετώπιση των πειρασμών για τη γαλήνη της ψυχής μας.

Τα μαθήματα στους χώρους της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου γίνονται κάθε Τρίτη βράδυ, από τις 6:30 μέχρι τις 8:30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων