16/11/2022 16/11/2022 Εκδήλωση για τους εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας «Η Αγία Φιλοθέη» της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος διοργανώθηκε  με στόχο η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας να τιμήσει όλους όσοι εργάσθηκαν αφιλοκερδώς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Torrensville. Το προσωπικό σέρβιρε καφέδες, χυμούς και πρωινό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου, Πρεσβύτερος π. Ιερεμίας...
16 Νοεμβρίου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2022 - 16:23

Αδελαΐδα: Εκδήλωση του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας προς τιμήν των εθελοντών του

Διαδώστε:
Αδελαΐδα: Εκδήλωση του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας προς τιμήν των εθελοντών του

Εκδήλωση για τους εθελοντές του Ελληνικού Κέντρου Πρόνοιας «Η Αγία Φιλοθέη» της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος διοργανώθηκε  με στόχο η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας να τιμήσει όλους όσοι εργάσθηκαν αφιλοκερδώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Torrensville. Το προσωπικό σέρβιρε καφέδες, χυμούς και πρωινό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου, Πρεσβύτερος π. Ιερεμίας Krieg, απευθύνθηκε εν συντομία στους εθελοντές, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη του Κέντρου και για το έργο τους στην εξυπηρέτηση των εν ανάγκαις ευρισκομένων, στους οποίους οι εθελοντές βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού.

Το Κέντρο Προνοίας και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ευλογήθηκαν, επίσης, με την παρουσία του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Αδελαΐδος, Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, ο οποίος, εκτός από εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου στην προεδρία του Κέντρου, είναι, επίσης, και ο ίδιος εθελοντής από πολλών ετών. Ο Θεοφιλέστατος, εκ προσώπου του Αρχιεπισκόπου, απευθύνθηκε στους εθελοντές και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το ιερό καθήκον όλων μας να βοηθούμε όσους έχουν ανάγκη, που οι ίδιοι το επιτελούν με αγάπη και αυταπάρνηση.

Οι εθελοντές ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι από την εκδήλωση.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να γίνετε εθελοντής στο Ελληνικό Κέντρο Προνοίας «Αγία Φιλοθέη» της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος, μπορεί να στείλει email στο [email protected] ή να καλέσει στον αριθμό (08) 8212 5100 για περισσότερες πληροφορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων