22/02/2023 22/02/2023 Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο  Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους, καθώς και την κοπή της Βασιλόπιτας του Ελληνικού Σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας, στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης. Το Ελληνικό Σχολείο, το οποίο ονομάζεται Κέντρο...
22 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2023 - 20:15

Αγιασμός για το νέο έτος στο Σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Αγιασμός για το νέο έτος στο Σχολείο της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας

Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, ο  Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους, καθώς και την κοπή της Βασιλόπιτας του Ελληνικού Σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας Δυτικής Αυστραλίας, στην Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πέρθης.

Το Ελληνικό Σχολείο, το οποίο ονομάζεται Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Δυτικής Αυστραλίας, έχει 50 μαθητές από ηλικίες Δημοτικού έως Λυκείου και εδρεύει στην αίθουσα της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος μετέφερε σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου και ευχαρίστησε τον Εφημέριο Ενορίας π. Ελευθέριο και τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Σάββα Παπασάββα για την πρόσκλησή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων