31/10/2021 31/10/2021 Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι πολύ απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Dianella Πέρθης, Δυτικής Αυστραλίας (WA). Οι εργασίες συντήρησης γίνονται υπό την καθοδήγηση και τη διεύθυνση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπίδιου. Οι εργασίες για την επιδιόρθωση εκτεταμένων ζημιών από το νερό στο μπροστινό μέρος του...
31 Οκτωβρίου, 2021 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 10:29

Αποκατάσταση σε ναό του Perth

Διαδώστε:
Αποκατάσταση σε ναό του Perth

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι πολύ απαραίτητες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Dianella Πέρθης, Δυτικής Αυστραλίας (WA). Οι εργασίες συντήρησης γίνονται υπό την καθοδήγηση και τη διεύθυνση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κυανέων κ. Ελπίδιου.

Οι εργασίες για την επιδιόρθωση εκτεταμένων ζημιών από το νερό στο μπροστινό μέρος του Ναού, συμπεριλαμβανομένου του σκυροδέματος των μεγάλων μπροστινών παραθύρων, έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Από αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η ανάπλαση του Νάρθηκα (είσοδος) του ναού διάρκειας δύο εβδομάδων, με όλο τον χώρο να βάφεται. Περαιτέρω εργασίες στεγανοποίησης και αποκατάστασης της στέγης της εκκλησίας θα συνεχιστούν στο μέλλον.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ελπίδιος εκφράζει τη βαθιά και εγκάρδια εκτίμηση στους πολλούς δωρητές που στήριξαν τις εργασίες αποκατάστασης μέχρι αυτό το σημείο. Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την εκτίμησή του προς τον ανάδοχο που διαχειρίζεται τις εργασίες Colin Conti και την Access Projects & Construction, ο οποίος έχει επιδείξει τον υψηλότερο επαγγελματισμό στον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων