26/12/2022 26/12/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Δυτική Πέρθη. Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Εμμανουήλ Σταματίου, και από άλλους κληρικούς της Πέρθης....
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 11:16

Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Χριστούγεννα στην Πέρθη (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας: Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Χριστούγεννα στην Πέρθη (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Δυτική Πέρθη.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, βοηθούμενος από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Εμμανουήλ Σταματίου, και από άλλους κληρικούς της Πέρθης.

Παρούσα ήταν μεταξύ άλλων η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη, κ. Γεωργίας Καρασιώτου, ενώ ανάμεσα στο εκκλησίασμα βρίσκονταν πολλές οικογένειες, με μικρά παιδιά.

Μετά το ευαγγελικό ανάγνωσμα, ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου για την εορτή των Χριστουγέννων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Ελπίδιος ευχήθηκε σε όλους ευλογημένα και άγια Χριστούγεννα, εκ μέρους και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, ενώ απηύθυνε επίσης θερμές ευχές στον π. Εμμανουήλ για τη ονομαστική του εορτή. Ο Θεοφιλέστατος ευχήθηκε ο Θεός να χαρίσει πολλά ακόμη χρόνια στον π. Εμμανουήλ, με υγεία και ζήλο, για να συνεχίσει το εξαιρετικό έργου στην Ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Τέλος, ο Επίσκοπος Κυανέων ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στη φετινή Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, κληρικούς, ιεροψάλτες και όλους τους πιστούς και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων