20/06/2020 20/06/2020 Μήνυμα ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας για το μέλλον της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στέλνει μέσω του CNN Greece o Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας έχει ένα ένδοξο παρελθόν. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να έχουμε και ένα ένδοξο μέλλον. Κοιτάζουμε τον Χριστό και προχωρούμε μπροστά. Όλοι μαζί,...
20 Ιουνίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 17:30

“Κοιτάζουμε τον Χριστό και προχωρούμε μπροστά”

Διαδώστε:
“Κοιτάζουμε τον Χριστό και προχωρούμε μπροστά”

Μήνυμα ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας για το μέλλον της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στέλνει μέσω του CNN Greece o Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας έχει ένα ένδοξο παρελθόν. Κανείς όμως δεν μπορεί να μας εμποδίσει από το να έχουμε και ένα ένδοξο μέλλον. Κοιτάζουμε τον Χριστό και προχωρούμε μπροστά. Όλοι μαζί, κλήρος και λαός, ενωμένοι προχωρούμε με ζήλο, αγάπη και ενθουσιασμό για να δώσουμε τη μαρτυρία μας στην πέμπτη Ήπειρο. Τη μαρτυρία της πίστεως και της πατρίδας μας.”

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας έρχεται σε μία χρονική στιγμή που, όπως δείχνουν ομογενειακά δημοσιεύματα και τοποθετήσεις ομογενειακών συλλόγων, πληθαίνουν οι αντιδράσεις κατά των δημοσιευμάτων σχετικά με επένδυση του μη κερδοσκοπικού trust που διαχειρίζεται την περιουσία της Αρχιεπισκοπής.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα στον ιστότοπο “news.com.au” πυροδότησε στη συνέχεια σειρά νέων δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο, που αν και δεν μιλούν με ονοματεπώνυμα φωτογραφίζουν κύκλους. Τη σκυτάλη πήρε και ο Τύπος στην Ελλάδα, που κάνει λόγο για βρόμικο πόλεμο κατά του Αρχιεπισκόπου. Πηγή: CNN Greece

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”:

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας απαντά για την αγορά ακινήτου

Ανοικτή επιστολή στήριξης στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Η Αυστραλία στηρίζει τον Αρχιεπ. Μακάριο

Η Θεολογική Σχολή Απ. Ανδρέου στηρίζει τον Αρχιεπίσκοπο

«Εμπιστευόμαστε απόλυτα το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων