14/12/2022 14/12/2022 Ξεκινούν οι εργασίες της αποκατάστασης που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στο ναό των Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh η οποία προκάλεσε μεγάλες ζημιές. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Oakleigh κ. Χρήστος Δαματόπουλος υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ούτε από την αστυνομία, ούτε από την πυροσβεστική για τα αίτια της φωτιάς. «Όλες οι ενδείξεις...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 19:27

Αυστραλία: Αποκαθίσταται ο ναός των Αγίων Αναργύρων που κάηκε

Διαδώστε:
Αυστραλία: Αποκαθίσταται ο ναός των Αγίων Αναργύρων που κάηκε

Ξεκινούν οι εργασίες της αποκατάστασης που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στο ναό των Αγίων Αναργύρων στο Oakleigh η οποία προκάλεσε μεγάλες ζημιές.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Oakleigh κ. Χρήστος Δαματόπουλος υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ούτε από την αστυνομία, ούτε από την πυροσβεστική για τα αίτια της φωτιάς.

«Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως η φωτιά είναι ύποπτη» μας είπε.

Όπως είναι ήδη γνωστό προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο των γραφείων και ζημιές από τον καπνό σε όλη την εκκλησία.

Για την ώρα όλες οι προγραμματισμένες Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται στην αίθουσα συνεδριάσεων, απέναντι από την εκκλησία, μέχρι αυτή να αποκατασταθεί και να λειτουργήσει εκ νέου ο ναός των Αγίων Αναργύρων.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Διαβάστε επίσης:

Αυστραλία: Φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο ναό των Αγίων Αναργύρων (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων