14/11/2022 14/11/2022 Οι εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» μαζί τον π. Αντώνιο Κρινά, τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Καραμόσχο και μέλη της Ενορίας-Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Dandenong, με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Φωτάκη, παρασκεύασαν, την εβδομάδα που μας πέρασε, ζεστά γεύματα και φρέσκα σάντουιτς για τους άστεγους της Μελβούρνης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, αφιερώθηκαν στην παρασκευή ζεστών γευμάτων...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 21:30

Αυστραλία: Γεύματα για τους άστεγους από τους ενορίτες του Αγ. Παντελεήμονος Dandenong (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αυστραλία: Γεύματα για τους άστεγους από τους ενορίτες του Αγ. Παντελεήμονος Dandenong (ΦΩΤΟ)

Οι εθελοντές της πρωτοβουλίας «Five Loaves» μαζί τον π. Αντώνιο Κρινά, τον Πρόεδρο κ. Στέφανο Καραμόσχο και μέλη της Ενορίας-Κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Dandenong, με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Φωτάκη, παρασκεύασαν, την εβδομάδα που μας πέρασε, ζεστά γεύματα και φρέσκα σάντουιτς για τους άστεγους της Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, αφιερώθηκαν στην παρασκευή ζεστών γευμάτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, που αποτελούνταν από μαριναρισμένο κοτόπουλο και λαχανικά, φρέσκα φρούτα, επιδόρπιο, σνακ και νερό. Τα γεύματα διανεμήθηκαν σε δομές φιλοξενίας εμπερίστατων ατόμων και σε άστεγους, στην αγορά Queen Victoria.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στην ίδια Ενορία – Κοινότητα έλαβε χώρα η δράση παρασκευής σάντουιτς – 500 συνολικά – για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και για αστέγους. Πολλοί εθελοντές συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της Ενορίας μετά από τη Θεία Λειτουργία, στον παρακείμενο Ιερό Ναό, και συνέδραμαν στην παρασκευή των σάντουιτς. Ακολούθως, μια μικρή ομάδα εξ αυτών ανέλαβε τη διανομή τους στην αγορά Queen Victoria. Τα σάντουιτς που περίσσεψαν, προσφέρθηκαν σε κοινωνικές δομές στη Δυτική Μελβούρνη και στο CBD.

Η επόμενη δράση παρασκευής σάντουιτς, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Five Loaves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης, θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Richmond, την επόμενη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο που επιτελεί η πρωτοβουλία «Five Loaves», μπορούν να προβούν σε χρηματικές δωρεές στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό (αναγράφοντας το όνομα και το τηλέφωνό τους):

GREEK ORTHODOX ARCHDIOCESE

CONSOLIDATED TRUST FIVE LOAVES

BSB : 082135

ACC: 273838087

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων