01/03/2021 01/03/2021 Με την ευκαιρία του Ψυχοσάββατου, ευλαβείς πιστοί της Αυστραλίας καλούνται να συμμετάσχουν την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 6.30 μμ, σε μια σύντομη διάλεξη που παρουσιάζεται από τον Αρχιμανδρίτη π. Ευμένιο Βασιλόπουλο για τα μνημόσυνα, τη σημασία των κολλύβων (βραστό και διακοσμημένο σιτάρι) και τη σημασία να συνεχίσουν οι πιστοί επί της Γης να προσεύχονται, να...
01 Μαρτίου, 2021 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 14:49

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “Koliva making class”

Διαδώστε:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: “Koliva making class”
Με την ευκαιρία του Ψυχοσάββατου, ευλαβείς πιστοί της Αυστραλίας καλούνται να συμμετάσχουν την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 6.30 μμ, σε μια σύντομη διάλεξη που παρουσιάζεται από τον Αρχιμανδρίτη π. Ευμένιο Βασιλόπουλο για τα μνημόσυνα, τη σημασία των κολλύβων (βραστό και διακοσμημένο σιτάρι) και τη σημασία να συνεχίσουν οι πιστοί επί της Γης να προσεύχονται, να ενθυμούνται και να τιμούν όσους κοιμούνται.
Για να παρακολουθήσετε πρέπει να εγγραφείτε με email [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας.
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.30 μμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων