29/01/2020 29/01/2020 Το φετινό της πρόγραμμα για το πανηγύρι του Coburg στην Αυστραλία ανακοίνωσε η Ενορία Υπαπαντής του Κυρίου. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο (1-2/2) και είναι ανοιχτές προς όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν. Το πρόγραμμα του φετινού πανηγυριού θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 16:00

Αυτή την Κυριακή το Ελληνικό Πανηγύρι του Coburg

Διαδώστε:
Αυτή την Κυριακή το Ελληνικό Πανηγύρι του Coburg

Το φετινό της πρόγραμμα για το πανηγύρι του Coburg στην Αυστραλία ανακοίνωσε η Ενορία Υπαπαντής του Κυρίου.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σαββατοκύριακο (1-2/2) και είναι ανοιχτές προς όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Το πρόγραμμα του φετινού πανηγυριού θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, ενώ το κυρίως μέρος θα διεξαχθεί την επομένη μέρα.

Τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει το πρωί της Κυριακής το παραδοσιακό πανηγύρι της περιοχής, με τις εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στους διαδρόμους και τους εξωτερικούς χώρους της εκκλησίας.

Η Ενορία απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους Έλληνες της πόλης να συμμετάσχουν στις χαρμόσυνες εκδηλώσεις, τονίζοντας πως χάρη σε αυτούς βρίσκουν τη δύναμη και το κουράγιο ώστε να συνεχίζουν κάθε χρόνο το συγκεκριμένο πανηγύρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων