04/04/2022 04/04/2022 Το πρωί της Δ’ Κυριακής των Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, στο Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε στους πιστούς για τη σημασία της χριστοκεντρικής ζωής και ειδικότερα για την προσευχή και τη νηστεία. Στο τέλος της...
04 Απριλίου, 2022 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 17:01

Δ’ Κυριακή Νηστειών στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Διαδώστε:
Δ’ Κυριακή Νηστειών στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας

Το πρωί της Δ’ Κυριακής των Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, στο Jervis Bay της Νέας Νοτίου Ουαλίας.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε στους πιστούς για τη σημασία της χριστοκεντρικής ζωής και ειδικότερα για την προσευχή και τη νηστεία.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, μετέφερε στο εκκλησίασμα την αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου ευχήθηκε όλους καλή Ανάσταση.

Ακολούθησε η παράθεση γεύματος σε παρακείμενη αίθουσα.

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων