01/02/2023 01/02/2023 Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαΐδος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν και συνετέλεσαν στη διοργάνωση του «Ελληνικού Πανηγυριού – Glenelg Greek Festival», το οποίο τελείται ετησίως στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων. Το δείπνο παρετέθη την...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2023 - 19:26

Δείπνο προς τιμήν των εθελοντών του Ελληνικού Πανηγυριού στην Αδελαϊδα

Διαδώστε:
Δείπνο προς τιμήν των εθελοντών του Ελληνικού Πανηγυριού στην Αδελαϊδα

Με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σινώπης κ. Σιλουανού, η Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Αδελαΐδος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των εθελοντών, οι οποίοι βοήθησαν και συνετέλεσαν στη διοργάνωση του «Ελληνικού Πανηγυριού – Glenelg Greek Festival», το οποίο τελείται ετησίως στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων.

Το δείπνο παρετέθη την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, στο προαύλιο του Καθεδρικού Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας.

Το φετινό «Ελληνικό Πανηγύρι-Glenelg Greek Festival» είχε τεράστια επιτυχία, τόσο από οικονομικής απόψεως, όσο και – το πλέον σημαντικό – ως δηλωτικό του ελληνορθοδόξου ήθους, πολιτισμού και παραδόσεων. Η Ορθοδοξία είναι ζωντανή και δρώσα στην πολιτεία και καθίσταται, με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, αναπόσπαστο μέρος του κοινωνικού ιστού της.

Η επιτυχία του δείπνου υπήρξε συνέχεια της επιτυχίας του «Ελληνικού Πανηγυριού-Glenelg Greek Festival». Πάνω από 70 εθελοντές μοιράστηκαν το προσφερθέν φαγητό και χάρηκαν τη συντροφιά αλλήλων εν Χριστώ, πράγμα που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τους δεσμούς που σφυρηλατήθηκαν μεταξύ τους στη διάρκεια της προσφοράς των εθελοντικών υπηρεσιών τους για την επιτυχία του «Ελληνικού Πανηγυριού-Glenelg Greek Festival». Η εν Χριστώ συνεργασία τους για τον κοινό σκοπό της τοπικής Εκκλησίας βοήθησε στην διαμόρφωση του αισθήματος του συνανήκειν στο σώμα της Εκκλησίας, πέραν των δεσμών εκάστου με την ενορία του.

Εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος συνομίλησε προσωπικά με όλους τους συνδαιτυμόνες ευχαριστώντας τους για την εθελοντική τους εργασία και προσφορά και προσφέροντας στον καθένα ένα συμβολικό αντίδωρο αγάπης.

Όλοι ήταν εξαιρετικά ευγνώμονες και ήδη προσβλέπουν στη συνεργασία τους τις επόμενες χρονιές για να οικοδομήσουν πάνω στη φετινή επιτυχία και να βελτιώσουν το «Ελληνικό Πανηγύρι-Glenelg Greek Festival» ακόμη περισσότερο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων