18/08/2019 18/08/2019 Επισημοποιήθηκε ο διορισμός του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Ελπίδιου Καραλή ως Αρχιερατικού Επιτρόπου της περιφέρειας της Δυτικής Αυστραλίας, όπως μεταδίσει το Ελληνικό Πρόγραμμα SBS Greek (BY COSTAS DEMETRIADES, STERGOS KASTELLORIOU, PRESENTED BY EMMA PAPAEMMANUEL). Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος διόρισε στη θέση αυτή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ελπίδιο Καραλή. Σημειώνουμε ότι η απόφαση της ανάθεσης της 5ης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αυστραλίας...
18 Αυγούστου, 2019 - 18:43
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 18:50

Επισημοποιήθηκε ο Διορισμός του Αρχιμ. Ελπίδιου ως Αρχιερατικού Επιτρόπου Δυτικής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επισημοποιήθηκε ο Διορισμός του Αρχιμ. Ελπίδιου ως Αρχιερατικού Επιτρόπου Δυτικής Αυστραλίας

Επισημοποιήθηκε ο διορισμός του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Ελπίδιου Καραλή ως Αρχιερατικού Επιτρόπου της περιφέρειας της Δυτικής Αυστραλίας, όπως μεταδίσει το Ελληνικό Πρόγραμμα SBS Greek (BY COSTAS DEMETRIADES, STERGOS KASTELLORIOU, PRESENTED BY EMMA PAPAEMMANUEL).

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος διόρισε στη θέση αυτή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Ελπίδιο Καραλή.

Σημειώνουμε ότι η απόφαση της ανάθεσης της 5ης Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αυστραλίας στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ελπίδιο είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου στη Δυτική Αυστραλία.

Συγκεκριμένα την 11η Ιουλίου σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Σεβασμιωτάτου στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου στο Forrestifield, λίγο πριν την τέλεση του πρώτου εσπερινού στον παραπλήσιο ανεγερθέντα Ιερό Ναό, αφιερωμένο στη μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Η ανακοίνωση έγινε επίσης και την επόμενη κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, που τελέστηκε για πρώτη φορά στο Ιερό Ναό του Οσίου Παϊσίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ελπίδιος Καραλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πέρθη και έμαθε τα Ελληνικά του στα Κοινοτικά σχολεία της πόλης.

Σπούδασε στην Θεολογική Σχολή του Αγίου Ανδρέα στο Σύδνεϋ και είναι σήμερα ο προϊστάμενος στο Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Το όνομα του βρισκόταν στην τελική τριάδα της επιλογής υποψήφιων για την ανάδειξη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, μαζί με αυτά του Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Ζήση και του νυν Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ PODCAST ΤΟΥ SBS ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων