23/11/2020 23/11/2020 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, με βαθύτατη θλίψη, αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως Μηνά Δημητροπούλου, ο οποίος εκοιμήθη την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, σε ηλικία 84 ετών. Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 10:10

Εκδημία του μακαριστού ιερέως Μηνά Δημητροπούλου

Διαδώστε:
Εκδημία του μακαριστού ιερέως Μηνά Δημητροπούλου

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, με βαθύτατη θλίψη, αναγγέλλει την εις Κύριον εκδημία του Ιερέως Μηνά Δημητροπούλου, ο οποίος εκοιμήθη την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, σε ηλικία 84 ετών.

Η αναγγελία της εκδημίας του μακαριστού ιερέως προκάλεσε θλίψη σε όλη την Ιερατική Οικογένεια της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, την οποία τίμησε με την παρουσία του και την ιερατική του προσφορά.

Ο αείμνηστος π. Μηνάς υπηρέτησε την τοπική Εκκλησία, στην περιοχή της Βικτώριας, με αγάπη και αφοσίωση για 54 ολόκληρα χρόνια.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, ώρα 11.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου East Melbourne. Της Εξοδίου Ακολουθίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων