27/03/2023 27/03/2023 Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Ελληνική Παλιγγενεσία, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο της Μελβούρνης, υπό του π. Γεωργίου Αδαμάκη. Ακολούθησε στον ίδιο χώρο, κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώων του 1821, παρουσία εκπροσώπων των αυστραλιανών αρχών και των ομογενειακών οργανώσεων. Αργότερα, την ίδια ημέρα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση εντός...
27 Μαρτίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 16:44

Εκκλησία και ομογενείς της Μελβούρνης τίμησαν τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821 (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εκκλησία και ομογενείς της Μελβούρνης τίμησαν τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821 (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο, 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την Ελληνική Παλιγγενεσία, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο της Μελβούρνης, υπό του π. Γεωργίου Αδαμάκη.

Ακολούθησε στον ίδιο χώρο, κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώων του 1821, παρουσία εκπροσώπων των αυστραλιανών αρχών και των ομογενειακών οργανώσεων.

Αργότερα, την ίδια ημέρα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση εντός της κρύπτης του μνημείου Shrine of Remembrance, όπου παρέστη ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, οι ομογενείς βουλευτές Στιβ Δημόπουλος και Νίκος Στάικος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος του Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου και Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος RSL, κ. Αναστάσιος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας, κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης, οι Αριστείδης Τσουλάκος και Luna Foley από την Πολιτειακή Επιτροπή Πολυπολιτισμού (Victorian Multicultural Commission), μαθητές των ελληνορθόδοξων ημερήσιων σχολείων, βετεράνοι στρατιώτες κ.ά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων