07/05/2021 07/05/2021 Ανοιχτός για τους πιστούς είναι από σήμερα ο Ιερός Ναός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Λίβερπουλ του Σίδνεϊ, καθώς ένα χρόνιο πρόβλημα που δίχαζε την Ενορία – Κοινότητα τα τελευταία 8 χρόνια, επιλύθηκε μετά από την παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. Αφετηρία της νέας πορείας, που χαράζει πλέον η Ενορία –...
07 Μαΐου, 2021 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 8:48

Έκλεισε μια πληγή στο σώμα της Ομογένειας στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Έκλεισε μια πληγή στο σώμα της Ομογένειας στην Αυστραλία

Ανοιχτός για τους πιστούς είναι από σήμερα ο Ιερός Ναός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Λίβερπουλ του Σίδνεϊ, καθώς ένα χρόνιο πρόβλημα που δίχαζε την Ενορία – Κοινότητα τα τελευταία 8 χρόνια, επιλύθηκε μετά από την παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Αφετηρία της νέας πορείας, που χαράζει πλέον η Ενορία – Κοινότητα του Λιβερπουλ, αποτέλεσε η συνάντηση των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της με τον Σεβασμιώτατο κ. Μακάριο, το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαΐου.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου:

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα είναι ανοιχτός για τους πιστούς ο Ιερός Ναός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στο Liverpool του Σύδνεϋ, καθότι επετεύχθη η επίλυση του χρόνιου προβλήματος, το οποίο δίχαζε την Ενορία – Κοινότητα τα τελευταία 8 χρόνια.

Μετά από την παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου και την προσπάθειά του να επιφέρει τη συμφιλίωση μεταξύ Διοικητικού Συμβουλίου και Κηδεμόνων, το διχαστικό κλίμα στους κόλπους της Ενορίας – Κοινότητας αποτελεί πια παρελθόν.

Μια καινούργια σελίδα άνοιξε με τη δρομολόγηση των προβλεπόμενων διαδικασιών για τη σύγκληση Γενικής Συνελεύσεως και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν της εκζητήσεως συγγνώμης και της παραιτήσεως όλων των μελών του απερχόμενου, παράτυπου Δ.Σ..

Αφετηρία της νέας πορείας, την οποία με ομόνοια, ειρήνη και ενότητα χαράζει πλέον η Ενορία – Κοινότητα του Liverpool, αποτέλεσε η συνάντηση των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου με τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Μακάριο, το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαΐου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, στο Ρέντφερν, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας. Η δήλωθείσα πρόθεση όλων για συμπόρευση και ενότητα αναμένεται να επισφραγιστεί με πανηγυρικό τρόπο την επόμενη Κυριακή, 16 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ο Αρχιεπίσκοπος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και θα ιερουργήσει παρουσία όλων των μελών της Ενορίας – Κοινότητας.

Τούτων δοθέντων, επουλώνεται άλλη μία πληγή που βασάνιζε επί σειρά ετών το σώμα της Ομογένειας στην Αυστραλία. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Μακάριος συνεχίζει να εργάζεται με προσήλωση για την επίτευξη του ιερού αυτού σκοπού σε κάθε πληγωμένο μέλος του σώματος της Ομογένειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων