20/09/2022 20/09/2022 Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, στον πανηγυρίζοντα Αρχιεπισκοπικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου, στο South Melbourne της Μελβούρνης, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, πλαισιούμενου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 17:50

Εορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη

Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, στον πανηγυρίζοντα Αρχιεπισκοπικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου, στο South Melbourne της Μελβούρνης, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, πλαισιούμενου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, από τον Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ναού, π. Κυρίλλου Ζήση, και από άλλους κληρικούς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, παρατέθηκε εορταστικό γεύμα με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των πιστών, ενώ το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης, και ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας, κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων