02/03/2022 02/03/2022 Την ακλόνητη θέση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υπέρ της επικράτησης της ειρήνης, σε απόλυτη συμπόρευση με τη Μητέρα Εκκλησία και με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ Μακάριος τον ουκρανό πρέσβη στην Αυστραλία τον οποίο επισκέφθηκε. Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρεσβεία της Ουκρανίας, στην Καμπέρα, συνοδευόμενος...
02 Μαρτίου, 2022 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2022 - 10:13

Αυστραλίας: “Να επικρατήσει Ερήνη”

Διαδώστε:
Αυστραλίας: “Να επικρατήσει Ερήνη”

Την ακλόνητη θέση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υπέρ της επικράτησης της ειρήνης, σε απόλυτη συμπόρευση με τη Μητέρα Εκκλησία και με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ Μακάριος τον ουκρανό πρέσβη στην Αυστραλία τον οποίο επισκέφθηκε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρεσβεία της Ουκρανίας, στην Καμπέρα, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Καμπέρας, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Χριστοφόρο Κρικέλη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, και τον Αρχιδιάκονο κ. ΑθηναγόραΚαρακωνσταντάκη, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου.

Τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο Επιτετραμμένος της Ουκρανίας στην Αυστραλία, κ. Volodymyr Shalkivskyi, ο οποίος τους ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση στη δοκιμαζόμενη πατρίδα του.

Από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Ουκρανίας για τις επαφές του με αξιωματούχους της Αυστραλιανής κυβέρνησης, ενώ επαναβεβαίωσε την ακλόνητη θέση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υπέρ της επικράτησης της ειρήνης, σε απόλυτη συμπόρευση με τη Μητέρα Εκκλησία και με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας καταδικάζει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων