23/09/2022 23/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος δέχθηκε, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, την επίσκεψη των Γενικών Προξένων της Ελλάδος κ. Χρήστου Καρρά, της Κροατίας κ. Ivica Glasnovic και της Μάλτας κ. Lawrence Buhagier την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022. Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 16:00

Επίσκεψη διπλωματών στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη διπλωματών στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος δέχθηκε, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, την επίσκεψη των Γενικών Προξένων της Ελλάδος κ. Χρήστου Καρρά, της Κροατίας κ. Ivica Glasnovic και της Μάλτας κ. Lawrence Buhagier την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος και οι τρεις διπλωμάτες στην αυστραλιανή μεγαλούπολη ανέπτυξαν μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στο επίκεντρο της συζητήσεως βρέθηκε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία, για τον οποίο άπασες οι πλευρές εξέφρασαν τον προβληματισμό και την αποδοκιμασία τους, καθώς και την προσδοκία να επικρατήσει ειρήνη το συντομότερο δυνατόν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων