28/04/2022 28/04/2022 Τις προηγούμενες ημέρες, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμενίος επισκέφτηκε το Ίδρυμα «Αγάπη» της Μελβούρνης που φροντίζει άτομα με ειδικές ανάγκες, και τους πρόσφερε πασχαλινές λαμπάδες για την ανάσταση εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όπως και τα χαμόγελα των παιδιών όταν έλαβαν...
28 Απριλίου, 2022 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 10:27

Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Αγάπη» της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Αγάπη» της Μελβούρνης

Τις προηγούμενες ημέρες, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμενίος επισκέφτηκε το Ίδρυμα «Αγάπη» της Μελβούρνης που φροντίζει άτομα με ειδικές ανάγκες, και τους πρόσφερε πασχαλινές λαμπάδες για την ανάσταση εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, όπως και τα χαμόγελα των παιδιών όταν έλαβαν την λαμπάδα τους.

Αν και τρεις ημέρες πριν το Πάσχα, ο Θεοφιλέστατος έψαλε μαζί με τα παιδιά το «Χριστός Ανέστη», φέρνοντας χαρά στις ψυχές τους.

Ο Θεοφιλέστατος συνεχάρη, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, την διευθύντρια του Ιδρύματος, κ. Μαίρη Γακοπούλου, και όλο το προσωπικό για το ιερό διακόνημα που επιτελούν. Τέλος, τους ευχήθηκε καλή δύναμη, και βέβαια διαβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου για την πασχαλινή περίοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων