28/03/2022 28/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος δέχθηκε την επίσκεψη του Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Φασιανού, μονίμου Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Καμπέρα, και του Λοχαγού κ. Νικολάου Ρούσσου, Επιμελητή Μουσειακών Συλλογών του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας, σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου. Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής...
28 Μαρτίου, 2022 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2022 - 16:03

Επίσκεψη Συνταγματάρχη Ι. Φασιανού και Λοχαγού Ν. Ρούσου στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Συνταγματάρχη Ι. Φασιανού και Λοχαγού Ν. Ρούσου στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος δέχθηκε την επίσκεψη του Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Φασιανού, μονίμου Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Καμπέρα, και του Λοχαγού κ. Νικολάου Ρούσσου, Επιμελητή Μουσειακών Συλλογών του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας, σήμερα Δευτέρα, 28 Μαρτίου.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και τρέχουσας επικαιρότητας, που αφορούν την Ελλάδα και την Ομογένεια της Αυστραλίας, καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω σύσφιξης των δεσμών των ομογενών με την πατρώα γη, μέσα από την ενίσχυση των διαύλων επικοινωνίας και συνεργασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων