03/06/2023 03/06/2023 Την επίσκεψη του ελληνικής καταγωγής τέως Πρέσβη της Αυστραλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επί σειρά ετών Γερουσιαστή και πρώην Υπουργού, κ. Αθανασίου Συνοδινού, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, την Παρασκευή, 2 Ιουνίου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τον κ. Συνοδινό, καθώς και την ομογενή πολιτεύτρια, κ. Φιόνα Ντούσκου, η...
03 Ιουνίου, 2023 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2023 - 13:38

Επίσκεψη του ομογενή Γερουσιαστή Αθανασίου Συνοδινού στην Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του ομογενή Γερουσιαστή Αθανασίου Συνοδινού στην Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Την επίσκεψη του ελληνικής καταγωγής τέως Πρέσβη της Αυστραλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επί σειρά ετών Γερουσιαστή και πρώην Υπουργού, κ. Αθανασίου Συνοδινού, δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, την Παρασκευή, 2 Ιουνίου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε εγκάρδια στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τον κ. Συνοδινό, καθώς και την ομογενή πολιτεύτρια, κ. Φιόνα Ντούσκου, η οποία τον συνόδευε.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία διεξήχθη σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν επίκαιρα ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα αφορώντα την Ορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική Ομογένεια της Αυστραλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων